who are you

Naiv, lovley, outspoken, sweet.


Sjuk stunder när dom e som bäst


två från första advent


yesterday's party


today's


Finally!


25-11-2011

Åh så gött med fredag mina vänner! Efter skolan idag stack jag och en tjej från klassen till sveautförsäljningen, med mig hem fick jag en ljusblå smirk tunika som nu är bosatt i min garderob.
NU: ligger i sängen och bara är, ska strax upp och hoppa för att slänga i mig en god middag med familjen!
Två från veckan

HAHA :(

HAHA, i brist på annat .. prata med en dator klicka HÄÄÄÄR

Friday morning


Sötisar


Tolka sms @veckorevyn

1. Han skriver jättekorta sms

Det betyder: Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan en tröja faktiskt vara bara "fin". Om ni messar oss medan vi äter måste vi inte berätta om konsistensen på maten. Vi skriver  "Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.

2. Han kommer med bortförklaringar

Det betyder: Killar lägger ingen kreativitet på lögner, vi är inte tillräckligt konspiratoriskt lagda. Så tredje gången han säger att han "Måste jobba över" kan du nog släppa honom.

3. Han använder ofta Smileys

Det betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95% av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det.

4. Han skriver en jävla avhandling

Det betyder: Han har redan förvandlats till en sådan där mjäkig hundvalp som killar blir när de är nyförälskade. Han är så kär i dig att klockorna stannar. Det är så enkelt. Det kan dock ses som en varning: En kille som skickar långa mess innan ni ens har hånglat upp varandra visar sig ofta vara både sjukt needy och sjukt svartsjuk.

5. Det tar skitlång tid innan han svarar

Det betyder: Det behöver inte nödvändigtvis betyda varken det ena eller det andra. Det konsiga med oss killar är nämligen att, och det är kanske bäst att du sätter dig ner för det här, vi måste inte läsa ett sms i samma sekund som vi får det.

6. Han ger dig gulliga smeknamn

Det betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är visst en relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligg betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis". En kille som ger dig smeknamn innan har alldeles för bra självförtroende. Ju mer vi gillar er, desto mer nervösa blir vi.

7. Han "råkade" skicka fel

Det betyder: Nej, det "råkade" han inte. Han ville antingen göra dig svartsjuk eller bara ha en anledning att ringa upp dig utan att det verkar som att han faktiskt vill ha dig. Äldsta tricket i boken mina damer, äldsta tricket i boken.

8. Han ställer frågor

Det betyder: Det här är väldigt enkelt; ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste mess, skickar han ett till? Intresserad.

9. Han messar mig bara på fyllan

Det betyder: Behöver du verkligen ett svar på den här? Skärp dig nu. Det finns tjejer som tror att killar blir "känsligare" när de har druckit och "vågar säga saker som de inte vågar säga när de är nyktra". Snälla säg att du inte är en sån.

10. Han messar inte alls

Det betyder: Han är inte intresserad. Förlåt. Det var du som ville ha sanningen. Men han har inte glömt sin mobil någonstans. Han hade inte slut på pengar på kontantkortet. Tumregeln är att tjejer kan spela svåra i tre år, killar orkar göra samma sak i ungefär tre dagar. Vänta 72 timmar, har han inte messat då så glöm honom!


lifestyles


Mums


Hola amigos

Jag och sötis Maria!

monday


if i loose you, i loose a part of my life

Du är den som får mig hoppas
du är den som får mig le
för du är där när ingen ser mig
du är där när stormen yr
du är där när natten skrämmer
du är där när dagen gryr
jag vill alltid ha dig nära
närsom åren läggs till år
och att livet vill oss lära 
är att framtiden är vår
förstå vad som än händer är det alltid du och jag
Sist men inte minst..

new in


Försök aldrig vinna tillbaka någon som valt att förlora dig




Nosalgi bilder på högnivå!



degkväll ala emma


lovley friday

Sista skoldagen på denna veckan, done. Äntligen. Känns alltid lika gott att komma hem, släppa skolan och veta att morgondagen bjussar på sovmorgon! Följande planer för dagen ser ut såsom att slumra framför film, innan familjen Hällstig släpar sina rövar till farmor där de ska firas födelsedag.
Antagligen spenderar ni eran fredag på lite roligare aktiviteter, hehe... Nu: Movietime. Love!

'

Fokusera på den röda näsan i 30 sek och kolla sedan på den vita rutan och blinka.

geeks


winners


Thursday

Finns inget värre en torsdagar , tur att jag har små sötisar som underhåller mej i skolan iaf! 4 letkioner idag ochslutar 10 över 3.. de suger! Nu e de svenska, pusssss

love, sadness, hate, happiness, disappointment


nothing special

Hade en kort dag i skolan bara en lektion, så slutade redan 20 över 10, njutbart! Stack till stan med två tjejer från klassen, strosa runt och jag fick ett himla behov av nya kläder helt plötsligt...
Dagen sluta hemma hos mig med Stina, vi har haft en riktig degdag. Nu ska jag fylla upp ett bubbelbad, sedan hoppa i myskläderna lagom till favvis programmen visas i tv-rutan.
Big love guys /E.
Jag och min fina vän Stina!

thai och vänner

Slutade redan vid 11 idag, så jag och ett par tjejer från klassen stack och käka thaimat! Ruskigt gott, men känner nu att jag åt lite för mycket "bara för de var gott"... Men de var värt magvärken jag lider av nu..!
Snart dyker Alma och Linnea upp hos mig, och sätter pricket över i:t denna måndag. :) Xoxo /E.

update


true talent / beck

Ska snart ta plats i soffan, och där förblir jag ikväll.. Har oanmält åkt på en envis förskylning, så ska vila upp mig så jag kan ta tag i en ny vecka imorgon! Sikken tur att både true talent finalen och beck sänds i tv rutan idag då..! Ha en fin kväll. ♥ /E.


¨

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt vara en idiot. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten,och va dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå tänkt att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänkt att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne


Problems come and problems go

De var ju det här med bloggen.. har inte haft tid!!
okej nu ljög jag, har all tid i värden nästan men har faktiskt glömt att denna blogg existerade hihi :(
Känns som  jag behöver komma bort från sandhult,borås & sverige för ett tag, ta en tripp till spanien eller thailand hade suttit perfekt just nu men dit kommer jag inte pålänge så sitter och kollar bilder och drömmer mej bort lite..låter er också göra de! se och njut ;)

världens finaste mamma


time for some sleep



wednesday

För ovanligheten skull var jag ledig idag! Redan klockan 9 imorse var jag uppe på fötterna, satte på mig joggingskorna och gav mig av ut i skogen och sprang med vovven. Inte ofta det händer, men ibland så kan de slå slint i huvudet! Sedan stack jag till Göteborg med min far och gick på ikea. Ruskigt bra!
Nu tänkte jag hoppa i badkaret och slänga på en film! Big love
On the roooad!
Gick runt som en osminkad själ idag

kronjuvelerna

Såg nyss filmen "Kronjuvelerna" och ja, den imponera på mig! Hade bara små förväntningar utav den, kanske just därför jag tyckte den va så satans bra! Trodde de skulle vara någon typisk ungdoms deckare, men icke då. Creds till rullen! Ett måste inom filmvärlden.


its not me, its you

If you are looking for confirmation - do it the right way


svart vitt genom kameralinsen


Bowling

De var ju det där med uppdateringen ja..
igår var vi iaf och bowla, jag (alma) vann med storslagna poäng! orkar inte skriva så mkt mer om det för bilder e väl mkt roligare en massa text i guess

RSS 2.0