cupcakes

Ligger i sängen nyduschad mys hihi!
Bakade muffins i typ 2 timmar..frågan e hur jag orkar heeeh??
Bra uppdatering de varit här btw....

Du e bäst

Här var de dött ja.. Har inte så mkt att säga därför de e ganska tyst här antar jag?!
SLutade iag 11 idag, så nu ska jag sova så jag orkar med kvällen/natten idag ;) ha en toppen fredag iaf!
och om inte så tänker jag ha de iaf!

this evening so far

Kom nyss innanför dörren här hemma på alingsåsvägen, har varit på gymmix och dansat zumba och trixat på en pilatesboll, alltså också kört ett pass coreboll! De tog hårt på min tärda kropp idag kände jag, haha..
Nu ska jag slänga i en färgburk i mitt hår och bänka mig framför tv:en till svenska miljonärer, hoppas ni har en bra kväll alla fina. Puss!♥ /E.

Filmtime!

Precis bäddat ner mig i sängen (igen) heheheh! nu blir de film,
Någon som sett den? :)

whats going on

Ska strax kravla mig upp ur soffan och laga en bit god mat med mamma, men först ska jag bara slita ögonen från den schysta filmen som visas i tv4 film nu.. Detta kan ta sin lilla tid känner jag, hehe!
Ha en fin kväll alla fina! :) /E.

veckans babe by emma

Här har ni något och bita i, skådespelaren Jude Law får stå för veckans babe. Vem kan motså hans isblå ögon? Not me anyway, ooopa!

tudelo

Ligger här i sängen med en blöt hund jämte mej..mys hehe! har kommit på att skolan går super snabbt frågan e om de beror på mitt roliga sällskap eller korta dagar? går ju att fundera på :love:
Skulle skapa bloggar i skolan så ni kan ju alltid ta och läsa våran när ni endå håller på liksom, den äger hahah ;)
läs den hääääääär

I need you more than ever

Deckade i sängen de första jag gjorde när jag kom innanför dörren efter skolan hehe..
Och här har jag legat hela dagen, låter inte bättre i mina öron just nu! Väntar på att min bror och hans tjej ska bli klara med sina geishakakor så jag kan trycka i mej några såna med..åt thaimat idag också åherregud! Någon gång ska jag bli nyttig, ja de ska jag.. :D

rainy day

När vädret bjuder på regn/storm passar jag på och fixa och trixa lite med mitt yttre, ska lägga färg på ögonbrynen och måla fransk manekyr, med mig är te-koppen!
Klockan åtta kryper jag ner under en filt i soffan och trycker på kanal 3, då andra avsnittet av ensam mamma söker släpps! ;) Det är sådana här kvällar vädret faktiskt får lov och vara hur de vill, desto sämre desto mysigare nästan.. Ha en fin kväll allihopa! ♥ /E.

en glimt i vardagen

Borde egentligen sätta mig och pressa in juridiksbegrepp i mitt huvud, men kändes inte så uppmuntrande.. Känns som jag är tom på energi, så ska bänka mig framför tv:en och kolla mean girls och samla krafter så jag orkar ta tag i resten av dagen! ;) Hoppas ni haft en go måndag, och att den fortsätter så.. :D Lots of love! /E.

just saying

Ligger i sängen och såg precis en film.. hungrig e jag också!
orkar inte skola, filmen fick mej en tankeåtrerställare om de ens finns ett ord som heter så..sjuk e jag också! nu känns mitt liv inte alls roligt nej inte alls! saknar ah jag vet inte :( jag vill ha mat,en utomlandsresa och 35432 miljoner, hopppas ni tänker lite mer positivit en jag just nu ..ger sova ett försök till good night! :love:
och med denna deppiga text bjuder jag på en tråkig arkivbild!

soffhäng, check

Nu är jag tillbaka, med ett leende på läpparna denna gången.. Var ju iväg och testa på zumba, kan medge att det var något som ryckte upp tillvaron, svettet rann och jag tänkte inte ens på och att jag träna! Hur nice?! Hehe. Vad jag gör just nu får ni lista ut själva!
Ska strax dyka ner under täcket så jag orkar med en tidig måndagmorgon imorgon, godnatt!♥ /E.

11 september 2001


guld värda

Snacka om att min familj kan sina roller, har suttit med taggarna utåt hela dagen och inte alls vart ett gott sällskap här hemma.. Men ändå passar dom upp på mig, nu har min mor bokat upp oss på zumba så jag kommer utanför området av mina väggar och brorsan har börjat  hem från stan, hehe. Ni är bra.
Fick också, tack vare deras hjälp, ihop ett par rader om de jag skulle, så nu kan jag lägga de åt sidan och njuta utav dagen som är kvar. Hoppas eran söndag har sätt någorlunda bättre ut än min...:

sick sunday

Ligger här i sängen med "värdens" förkyldning..ne nu överdrev jag faktiskt! Men orkar inte ta tag i denna dagen och göra ngt med den heller ;) borde göra matte också, kom på att jag fick den i måndags men inte orkat en, alltid dagen innan de ska va klart jag kommer på sånt hihi så duktigt jag e! får se hur de kommer bli med uppdateringen här idag, sjukt trött och vill bara kolla film menmen :love:
bjuder på en bild från i fredags också, jessica linnea och jag!

forntiden and i don't give a shit

Vaknade nyss och har slängt i mig frulle, nu ska jag sätta huggtänderna i plugg, en god anledning till och ogilla söndagar.. Ska skriva om forntidens utveckling som jag sedan ska redovisa imorgon(!), och hittar verkligen inte ett enda ord om vad jag ska. SKJUT MIG I HUVUDET!
Slänger antagligen upp något roligare inlägg senare, annars får Alma styra upp bloggen idag...

Lördags mys

Sitter här med godis muffins och grejer, listan kan göras lång ;)
nyss åt vi thaimat också..hahaha jävla svullon vi e! menmen de e trotts allt bara lördag en gång i veckan...

true words?


Right now!

Vaknade nyss, inte sovit ut tillräckligt från igår haha..;)
Så nu ligger jag här och väntar på min saknade komapanjo emma hällstig, blir inte att vi träffar varandra lika mkt  nu när vi inte går i samma klass eller samma skola ens! sorjligt vaaa?:(

on my way home


Never mind, I'll find someone like you

Åkte iväg jätte tidigt med mamma och pappa för att hitta skor , men ja de brukar ju gå som de går för mej så några skor blev de inte! eller ah inga vanliga iaf
Köpte idrottskläder heheh..så nu ska jag bli biff good luck!

uploaded

Ska snart sticka till bussen som ska ta mig hemmåt igen, har laddat upp med en fet rulle och lite smått och gott som ska döda tiden.. Big love guys! /E.

have a nice day

Somna ifrån världen ganska tidigt igår, men sålänge vi höll ögonen vid liv såg de ut på ett ungefär såhär.. Hoppas ni också invigde helgen på ett gött sätt, även om de inte just var och däcka framför tv:n, hehe.. ;)
Men nu är de en ny dag med nya möjligheter, ha en go lördag!♥ /E.

It's friday

Sitter här i skolan och slutade för 30 minsen..drygt att sluta så jag missar bussen och måste vänta!
menmen, de e fredag och då gäller de att ha toppen humör hihi ;)
Får se vad som händer ikväll, dom flesta verkar dra till insparken/inskuttet men de e jag inte så sugen på om man säger så!
Men ha en toppen fredag så hörs vi sen elelr ngt! :love:
För lite underhållning av denna text bjuder jag på 3 bilder jag har på min fina dator, typ dom enda också..

götelaborg

Har vart hemma en snabbis, slängt i mig lunch och packat lite onödiga saker som ska hänga med till Sandra!
Ska snart sticka tillbaka till skolan för och ha två lektioner(onödigt), sen ger jag mig direkt av mot Götelaborg. Ska bosätta mig där över helgen, iallafall till imorgon..! Slänger upp ett inlägg från luren senare i guess, ha en fet fredag kompisar. Puss!♥ /E.

21:25

Haha shit vad sjukt! Har precis tittat klart på Sol, fest och oroliga föräldrar och jäklar vilken panik jag hade fått om min mor hade dykt upp sådär.. Vet ärligt talat inte vem de skulle va värst för, mig eller henne? Hm, hehe. Jag mena, hur bra gick de för mig och Alma på GC?...... Bra skit♥
Nu ska jag dyka ner i sängen, dröm sött därute! Big love /E.

thursday evening

Busybusybusy.. De skriker läxor och inlämningar i mitt huvud, även fast jag är klar med allt? Kanske beror på att de är de enda som har snurrat runt i mina tankar idag. Ska försöka släppa de och njuta utav kvällen som är kvar! :)
Så vad är mina planer för kvällen?
Jo jag ska käka en bit middag med min familj nu, senare står(såklart) soffhäng på schemat! Ska ge den nya tv-serien Alma snacka om en chans! Den verkar grym faktiskt. ;)
Dags och ta tag i livet nu va, ha en shetago kväll, puss!♥ /E.
Ordnade upp dehär med bilderna tidigare idag också, så här får ni ett gäng bilder från när vi gratta brorsan!






Testning jao


On tv

Startar en ny "serie" idag på 5an kl 20.00 som heter Sol, fest och oroliga föräldrar.

"Svensk realityserie från 2011. Säsong 1. Avsnitt 1.
Intet ont anande kompisgäng åker till solen för en första semester på egen
hand

. Det ska supas, det ska hånglas och det ska åkas moppe utan hjälm.
Men i buskarna gömmer sig deras föräldrar som ser och hör allt.
Vi följer svenska ungdomar som reser med sina kompisar på en veckas
semester
i Ayia Napa på Cypern eller Magaluf på Mallorca.
Föräldrarna vinkar hejdå hemma i Sverige, men följer sen efter sina barn till
semesterorten.
Lyckligt ovetandes om föräldrarnas närvaro lever ungdomarna livet fullt ut"






nighty-nighty sleep tighty-tighty

Nu kryper vi ner i sängen, natti!♥ /E.

don't get it

Oj.. Jag har så mycket och göra nu, skolan har tagit upp de mesta utav min ledighet, har såklart inte bara pluggat, har även lagt min tid på mitt privatliv! Men de mesta har faktiskt gått åt till läxor och inlämningar.. Men allt är mycket bättre/lättare nu när vi fått våra macar. :D Jag har dock inte riktigt kommit underfund med hur man för över bilder? Kommer inte upp någon ruta som de brukar göra?
Men jag ska verkligen försöka hitta de så ni kan få se lite roliga bilder!! Hehe, sålänge får ni leva på dessa cambilder.. Ledsen kompisar, jag vet faktiskt själv hur tråkigt de är så lider med er! Ska dyka in i tv-världen igen, ha en go kväll ♥ /E.
Från höger - jag, fina Isabelle och Lina!

schooltime!

Sitter här i skolan och väntar på bussen hem,som går om 30 min  haha kuuuuul!
Bjuder på några fina bilder från skolan så länge .. ;)

autumn shows up

Tjenamors babes! Snabb-inlägg ska snart checka in de nya tvprogrammet, "Kaos i Båstad" som sänds i tv4 nu klockan nio! Jag erkänner för er och mig själv att jag är en riktig tv-nörd, följer typ 6 tv-serier just nu.. ;) Kan inte hjälpas när hösten smyger sig på.
Som Alma sa innan så har hon fått en Mac, and so am i! :D Den jag bloggar från nu, så ska bjuda på ett par färska cam-bilder, självfallet de första programmet jag utrforska här på datorn..

Mac

Sitter här med min nya coola dator och e allmänt cool..HEHEHE
nejdå,fattar inte hur man gör en ny flik _((_(_(_(:(:(:(:(:(:(::((:(:(: ngn som kan göra lite nytta och säga hur man gör?

Puss

Skriver detta iväntan på att dra till skolan! får sluta 1 timma senare för dom där jävla datorern?!?!+
ne okej förlåt..
Var iaf med linnea och emma igår..kände att jag och emma var ett väldigt roligt sällskap till henne osv, Emma gick iväg och jag gick till hennes säng medans linnea satt kvar,där hon satt i typ 20 min och vänta på att vi skulle komma tbx men vi somna hahaha stackarn!!! :(
Kul uppdatering osv jaja


Bjuder på en gammalbild!


happy birthday

GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN!
Hehe, jag är så blödig när de gäller sånt här! Men ska låta de stanna utanför bloggen åtminstone och fatta mig kort.
För exakt 18 årsen kom världens bästa storebror till världen, och idag fyller du myndig! Ett stort jäkla grattis, och glöm inte att jag älskar dig brorsan! /E.

RelationSHIPS sink when they have too many passengers.




Sitter här med hårfärg i håret..var bara meningen att färga utväxten menmen..får väl se om de blir ngn skillnad, i hope so!
Skirver detta som lite underhållning till mej själv medans jag väntar..

Börjar få lite smått panik över att de e strålande sol och jag har inte ens varit ute..men om jag har förstått rätt så e de så här dom flestas söndagar ser ut ;)
inväntar även min syster som snart kommer "hem" från Grekland får mej bara att längta mer till min& emmas spanien 2 som vi snart ska uppfylla..HOPPAS JAG!,aja..hon stannar bara här tills inatt så måste ju ta vara på stunderna hon e hemma :) får se om jag sover hemma inatt eller inte också..HIHI..;)

Med denna intressanta text får ni en väääldigt gullig bild som e typ 2 år gammal!



emma wants

Jag är inte dåligt sugen på att göra en liten, men meningsfull tatuering i nacke/handleden!!!
Brb ska bara övertala mamma..
Googlat fram lite bilder, något i denna stilen skulle sitta sjukt jävla perfekt:

sick sunday

Godmorgon. :) Vaknade imorse med en rasslande röst och ett trött huvud, suck. Förskylningen har bjudit in sig själv..! Så idag ska jag hänga inomhus och ha kurering, äta rester från kalaset igår och dra fram en bra film! Hur gött? Rättså. Ha en go söndag hörrni!♥ /E.
Slänger upp en bild i repris..

Here we go again!

Ajuste..vad hände med bra uppdatering över helgen? hehe :blush:
Var med på kalas hos emma igår , för hennes bror fyller år imorgon(?) tror jag! jappjapp..godmat osv sen vet jag inte riktigt vad jag och emma fick för oss men vi kollade igenom gamla bilder på fb HAHAHAH skrattade så vi grät, stannade där hela kvällen orkade inte dra ut..Menmen , imorgon väntas skola och på tisdag får vi våra efterlängtade mac book pro! wiho hihi :(



pretty cute

Ingen kan väl missat att kungen var i borås igår..iaf inte dom som bor här!
med  tanka på de såkom jag på att carl phillip(?) heheh iaf , han e ju ursöt!!!!!!
bara de jag ville säga liksom hihi :love:




my life right now

Åh jag har nog försökt börja detta inlägget på både de ena och andra sättet, men inte fått till de.. Så nu får de bli såhär, slappar just nu vid tv:n (förvånande ha?) ska snart hälla upp ett varmt bad, fryser som satan av någon konstig anledning.. Och ikväll vankas utgång med mina snygga vänner. De är på ett ungefär så mitt liv ser ut just nu! ;) Och här tänkte jag sätta punkt, se till och ha en bra kväll beacouse i will! ♥

I came to win, to fight, to conquer, to thrive

Säger bara..ikväll väntas paaarty! Ha en toppen fredag :love:

"Monday you can fall apart Tuesday, Wednesday break my heart Oh, Thursday doesn't even start It's Friday I'm in love"



off to school, again...

Ha en bra dag! Love /E.

my evening through the camera


Som ni ser så har jag haft en asgo kväll, såg att man knappt ser vad filmen heter, men filmens titel är
Varg veum - skriften på väggen, en kanonrulle! Nu ska jag inta sängen och öppna portarna för drömarnas värld. Puss och natti kram! /E.

let´s do this shit

Åh sådär! Kom hem för ett par timmar sedan, och de första jag gjorde var ordagramt att slänga av mig alla jobbiga kläder, nästa steg var och hoppa in i duschen! ;) Så nu sitter jag här helt nyduschad och fräsh, underbar känsla kompisar. Följande planer är att hänga i soffan resten av kvällen(GÖTT!!!), känner att mitt liv går som i en repris varje dag, alltid samma sak, hem-soffan-sova, hem-soffan-sova och om igen och igen och igen... Troligtvis har ni där ute ett vettigare liv! Nu vet ni vad som gäller för min del..
Xoxo /E.

take a dirty picture for me

Bjuder på lite random bilder sålänge både nya som gammla!,antar att de e roligare en tråkiga texter


RSS 2.0