Chace Crawford

Jag och emma skulle börja se gossip girl för ingen av oss hade sett den serien, men såg bara ett avsnitt för vi fattade ingetning haha lite tråkigt! :( men en sak hann vi uppfatta att Chace crawford som e med i serien, hans ögon e to die for! ne men asså kolla på han då skadar inte att han e snygg heller liksom men hans ögon gör ju hela han ennu snyggare! ;)
Liksom kolla 0.36!



saturday night

Nu ska jag och Alma släppa taget om våra liv och glo vhs filmer och äta godis tills vi storknar! Hoppas ni där ute har en minst sagt lika trevlig kväll som oss! :D
Gosepyjamas - check


sushi time

Ligger i min säng helt död, åt sushi innan såå gott men nu tror jag att jag har förätit mej på de hihi! iaf för ett tag framåt :( jag åt inte alla bitar om ni nu trodde...dela med mamma och pappa!
Blir att fortsätta se på sex and the city hela kvällen, vet inte vad jag ska göra när jag har kollat alla avsnitt iofs menmen.. de löser väl sig! ;)

In school

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja, hade idrott för ett tagsen!
kan säga att jag ägde sönder på de hehe... aja snart väntar ett välförtjänat lov!!!! :)

nighty

Efter en lång dag kryper jag tills sängs med tända ljus och en rulle, sov sött och vakna blött! /E.

god evening!

Lång dag idag hörreni! Skola,hem vara med linnea & Emma, utvecklingsamtal och handla!
Utvecklinsamtalet gick faktiskt bättre en vad jag trodde..låg över når målet på dom flesta ämnen utom matte och något mer men matte kommer jag endå inte kunna bli bättre i. Glad om jag ens får G liksom eller E kanske de e nu för tiden! Undra vad som hände med min hjärna under sommarlovet, så här bra har de aldrig gått för mej i skolan ;)
Nog om de, sen var vi och handla..valde bort allt onyttigt tills mamma säger : så ska vi köpa godis med!
slutar att vi har plockat ihop över 1kg så nu vet ni vad jag kommer syssla med i helgen iaf, ingen utgång och de e 100 % sanning då får någon slå mej i huvet :( haha så nu ska jag läsa en tidning och äta granatäpple för att va lite nyttig iaf..
åhherregud vad lång text

off to school

Sticker till skolan! Hörs

sleep tight

Soffan var kvällens räddning! Nu kryper jag ner och somnar till en film... Sounds good to me! Godnatt finingar där ute!♥

Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser

Han har missat din mammas begravning
Han har missat din födelsedag
Så det känns som han pushat sin gräns
Hade inte du högre krav?
Hur kan han vara det största som hänt?
Man kan se det på olika sätt

I say what's on my mind, I don't care if it offends you. And if I don't like you, trust me I won't pretend to.

.

veckans babe by emma

Francisco Lachowski får stå för veckans babe och med en stor guldstjärna i kanten, smälter lite inombords när jag ser honom...

super bass

Snart e de lov, sjukt hur tiden kan gå så fort! har ju gått mer en 10 veckor i skolan,tror jag?
Eftersom det e halloween då så antar jag att de blir någon sån slags fest, VAD KAN MAN KLÄ UT SIG TILL ?
Aja, min dag ser iaf ut som emmas förutom utvecklingsamtal som får bli imorgon! återkommer om de e bra resultat haha ;)

crazy stupid love

Hallå kompisar! Jag ligger och degar i sängen, alltså har jag inte direkt mycket roligt och dela med mig av, förutom att jag tänkte slänga på en film. Men tänkte ändå vara gullig med ett inlägg, så färsk information om vad som händer idag:
- Film
- Utvecklingsamtal
- Stan med Alma och Linnea
Kanskekanskekanske tar med mig kameran till stan, den karamellen ska jag suga ett tag...

Godmorgon!
denna dagen känns så jävla onödigt, ska åka till skolan för att göra ett prov? Kunde lika väl fått vara ledig :(
men aja, ska inte klaga! Får se vad som händer efter skolan iaf, Nödvändigt inlägg..men tänkte att vi får hålla våran uppdatering uppe nu när vi har börjat igen ;)

07:24

Jäklar vilken trög morgon jag hade denna måndag, men nu är jag uppe och redo för att sticka iväg till skolan och sparka igång en ny vecka! Hörs sen, ha en bra dag kompisar! :love: /E.

sunny sunday

Min bror fick igång vårat xbox! Tror ni kan lista ut själva hur min söndag sett ut..

With all the toys in the world, pepole choose feelings to play with.

'
Har egnat nästan hela denna lördagen till att göra om i mitt rum, eller ah med mammas hjälp då ;)
Tog bort min dator osv, hoppas på utgång ikväll!  OCH DÄR SVEK JAG MEJ SJÄLV! eller ah vi får väl se vart denna kväll tar oss, ha en fin kväll!

It’s Friday, Friday

Kom nyss hem från skolan, fick sluta tidigare för jag,ida och jessica ligger på överkursnivå i servicekunskap! haha de går bra nu ;)
Ikväll väntas mys med söta flickor, tar med kameran också! denna helgen ska banne mej bli lungn, har lovat! så gällar att inte svika sig själv nu asså..haha får väl se hur det går

autumn

Var ute och hälsa på frosten imorse.. Knäppte med mig några bilder till bloggen! Enjoy.

dagens enkla

Har precis slängt ihop frulle, ska bosätta mig i soffan ett tag frammåt och se vad kanalerna har och bjuda på. Xoxo! /E.

pictures worth a thousand words

Nu när vi äntligen kickat igång bloggen igen, ska jag natta alla er där ute! För nu är de min tur att krypa ner och sussa kudden, hoppas ni har haft en bra torsdag och slitit häcken av er inför fredagen som väntar imorgon! De låter helg i mina öron... Med denna goa bilden sätter jag punkt /E.

gag gag

Okej, vi tog en liten bloggpause bara så där i ungefär 1 månad.. Endå har vi haft ca 10 läsare om dagen, måste varit intressant att följa en blogg som inte uppdateras?
Men nu kör vi igen och hoppas att de inte dröjer så mycket tills nästa uppdatering, peace out!♥

change

Jag vill ha en förändring, har kommit in i en fas i livet då allt känns inrutat, grått och trist.. Vintern är påväg. Jag skulle vilja bo i hus, spendera pengar, skapa en stil. Alla har en dröm, detta är min.
One day I will live this life, because it's what i want, big love /E.

RSS 2.0