Cha Cha Bloggen

Faddeboi här och gästbloggar för kvällen. Jag hoppas att alla är sugna på FESTA!! Sitter här o dricker sprit genom ett sugrör som A**a tvingar i mig. Smakar som hästskit blandat med sprite, ganska gott ändå men ändå inte:/ Vad har jag på mig? ahdu det ska ni skita i!! Kalsonger har jag iaf på mig för tillfället men dom åker väll av sen..... när jag går på toa. Hihihi va kul detta va, Emma du suger och Alma äger!!! Sug på den!

Kommentarer
Postat av: Evve

Nu har jag utsett de fem vinnarna i min Veckans Blogg tävling, klicka in och kolla om du var en av dem: http://evvesliv.blogg.se/2011/august/veckans-blogg-4.html#comment

Anmäl dig gärna igen, du får vara med igen även om du var en av dem som vann, och kom ihåg att du har större chans att vinna om du länkar tävlingen eller följer mig via bloglovin!

2011-08-28 @ 15:18:14
URL: http://evvesliv.blogg.se/
Postat av: Malin

Nu är den lilla länktävlingen avslutad och vinnarna och svaret finns uppe på min blogg, så kolla om du vann. Om det var du som vann så ska du höra av dig till min mail [email protected] och hör du inte av dig inom 1 vecka så blir det den som ligger näst närmast rätt svar. tack för att du deltog!

2011-08-28 @ 16:28:01
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0